Het Translation Angels logo

Taal / Language

Nederlandse vlag icon UK flag icon


Home

Vertaalservice Translation Angels is in 2004 opgericht door Zena Vollenberg-Jenkins en levert kwaliteitsvertalingen uit het Nederlands en het Duits in het Engels.


Waarom kiezen voor een professionele vertaler? En waarom voor een native speaker?

Nederlanders staan bekend om hun goede kennis van vreemde talen, vooral van het Engels. Maar als u wilt dat uw bedrijf professioneel en geloofwaardig overkomt, kunt u uw vertalingen beter niet zomaar toevertrouwen aan iemand binnen of buiten uw bedrijf die "best wel goed Engels kan". U heeft zelf vast ook wel eens zitten puzzelen op, en moeten lachen om een handleiding voor een nieuw apparaat, waarvan de vertaling gemaakt was door iemand van wie het Nederlands niet de moedertaal is. Dus eigenlijk weet u al lang dat een slechte vertaling een boodschap vaak onhandig, onduidelijk of helemaal niet overbrengt.


De voordelen van een professionele vertaler

Bij vertalen komt veel meer kijken dan in het algemeen wordt gedacht. Dat een tekst goed moet lopen en dat hij geen spelfouten of grammaticale blunders mag bevatten, is pas het begin. Een professionele vertaler zorgt er niet alleen voor dat uw tekst niet "vertaald" klinkt, maar zorgt ook dat uw boodschap op een vlotte manier wordt gebracht en dat het taalgebruik speciaal is afgestemd op uw doelgroep.

Ik nodig u graag uit om via deze website meer te ontdekken over wat Translation Angels voor u kan betekenen. Neem voor een vrijblijvende offerte of andere informatie contact met mij op. Ik help u graag verder!